Dinsdag 17 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2023
Dankwoord 2017

Kinderdorp Bemmel 2023

 

In de herfstvakantie zal van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober het Kinderdorp in Bemmel georganiseerd worden op het grasveld naast de Veldschuur aan de dijk. Natuurlijk lukt het organiseren van het kinderdorp niet zonder jullie als deelnemers en de hulp van al jullie ouders en andere fanatieke vrijwilligers, dus blok de herfstvakantie in jullie agenda’s en kom naar Kinderdorp Bemmel voor een gezellige en actieve herfstvakantie!

U kunt ook onze website in de gaten houden voor meer informatie: www.kinderdorpbemmel.nl. Daarnaast hopen wij jullie te zien tijdens de avondvierdaagse deze week, waar wij op onze vertrouwde stek op donderdagavond een kleine traktatie voor jullie verzorgen, succes allemaal.

Hoofdsponsoren 2023

 

 

 

 



Kinderdorp Bemmel

Het Kinderdorp Bemmel is een activiteiten week voor kinderen uit groep 3 - 8 van de basisschool en vindt traditioneel plaats in de herfstvakantie.

Inschrijven

Inschrijvingen geschieden alleen digitaal en zijn alleen mogelijk in de maand september.

Vrijwilligers

We hebben voldoende hulp nodig bij de diverse activiteiten, het begeleiden van de groepjes, opbouwen en afbreken van het Kinderdorp en nog veel meer.