Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

De Organisatie

Achter elk concept staat een sterk uitvoerend team, zo ook bij Kinderdorp Bemmel. En wie zijn die bestuursleden?

Bestuur:

Patrick

bfowjbojabfa

Chrissy

 

Wendy | Penningmeester

jdjd

 

Algemeen Bestuur:

Daniëlle | Sponsorcommisie

Vanaf het eerste Kinderdorp in Bemmel help ik achter de schermen en tijdens het evenement mee, met name om sponsoren te werven en leuke creatieve activiteiten in thema te verzinnen. Ik beleef altijd weer veel plezier aan onze bijzondere invulling van de herfstvakantie.

Debby | Allergiecoördinator & catering

Mijn dochters hebben vele jaren meegedaan met het kinderdorp, ze zitten nu op het VO, maar helpen als jeugdvrijwilligers. Ondanks dat ze op het VO zitten, blijf ik toch als ouder graag als bestuurslid deel uitmaken van het kinderdorp. Met veel plezier maken we er elk jaar een super leuke week van!
 
 
Erick | Sponsorcommissie
 
Ik ben Erick van Asten, 44 jaar, te wonende in Bemmel
Ik doe al heel wat jaren mee als vrijwilliger aan het kinderdorp.
En toen werd het eens tijd om me in te zetten voor het kinderdorp. Ik ben nu al drie jaar lid van het bestuur, en zet me in voor allerlei hand en span diensten.
 
 
Joost | Houtcommissie, Facilitair & technisch
 
Ik heb eerst meegedaan als deelnemer en later als vrijwilliger. Nu zit ik al een aantal jaar in het bestuur. Ik ben betrokken bij de houtcomissie. Het leukste van het Kinderdorp vind ik de blije kinderen tijdens het Kinderdorp.
 
 
 
Julia | Catering, Social Media & Website
 
2021 mijn eerste jaar kinderdorp als vrijwilliger. Nu eerste jaar als bestuurslid
heel veel zin in! Met de rest van het bestuur weer een fantastisch kinderdorp neer zetten.
 
 
Marion | EHBO, allegiecoördinator, vertrouwenspersoon
 
Ik vind het super leuk om bij het bestuur van kinderdorp in Bemmel te zitten. Samen met de andere bestuursleden de programma's bedenken en uitwerken om zo een super leuk kinderdorp voor de kinderen neer te zetten. Tijdens het kinderdorp al die blije gezichtjes te zien is toch wel het leukste wat er is.