Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Vrijwilligers

kdbemmel

Elk jaar nemen er ongeveer 300 kinderen deel aan het Kinderdorp. Dat kunnen wij als bestuur uiteraard niet alleen in goede banen leiden. Daarvoor hebben we u als vrijwilliger nodig!

Gemiddeld hebben wij per dag 60 vrijwilligers nodig en daarbij is echt iedereen welkom. Opa's, oma's, papa's, mama's, oudere broers of zussen of zelfs de buurman of gewoon iemand die graag komt helpen. Zelfs als je net op de middelbare school zit ben je al van harte welkom om te komen helpen, voor iedereen is er wel wat te doen. Naast hulp bij het hutten bouwen, zoeken wij ook vrijwilligers voor de EHBO, de catering, de zaagpost, materiaal en gereedschapsbeheer, om een keer de toiletten te poetsen, of om de kinderen te begeleiden bij activiteiten als spelletjes, de workshops op de donderdag of het ochtendspel op vrijdag. Al kunt u maar een dag helpen, dan zij wij daar erg blij mee en willen we u vragen zich aan te melden als vrijwilliger via het inschrijfformulier op deze website.

Het kinderdorp is dit jaar van dinsdag tot en met vrijdag, maar als u het leuk vindt om ons bij de opbouw te komen helpen op maandag of juist bij het opruimen op vrijdagmiddag en zaterdagochtend, dan bent u ook van harte welkom. Ons inschrijfformulier is daar niet (geheel) geschikt voor. Wij willen u dan ook vragen om in dat geval ons een mailtje te sturen aan onderstaand mailadres.

Vrijwilligersbijeenkomst:
In de eerste week van oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. Ook is de bijeenkomst bedoelt voor stagiaires om al even kennis te maken met de begeleiders vanuit het bestuur en eventueel al wat formulieren in te vullen. De bijeenkomst begint om 20 uur in de blokhut van Scouting Bemmel aan de Sportlaan 1F met koffie, thee en een koekje. 

Mocht u nog vragen hebben over uw mogelijke invulling als vrijwilliger van het Kinderdorp of wilt u meer weten over het “vrijwilliger zijn” bij Kinderdorp, dan kunt u mailen naar: info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Uiteraard kunt u hier ook terecht met opmerkingen en andere vragen over het Kinderdorp.

Wij hopen en vertrouwen op een grote opkomst van vrijwilligers, zodat we met zijn allen een fantastisch Kinderdorp tegemoet gaan!

Laatste Nieuws:

 

Vrijwilligersbijeenkomst 2023

Geschreven op

Op woensdag 4 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst in de blokhut van scouting bemmel (sportlaan 1d, Bemmel) Lees meer »

Inschrijvingen van start!!!

Geschreven op

De inschrijvingen voor Kinderdorp Bemmel 2023 zijn geopend, inschijven kan via de inschrijfbutton boven aan de site. Lees meer »

Spekjes uitdelen avondvierdaagse

Geschreven op

Er zullen weer spekjes uitgedeeld worden, dit zal gebeuren op de dijk. We komen jullie aanmoedigen!!!! Lees meer »