Dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2020

Vrijwilligers

kdbemmelwoensdag2012-001Elk jaar nemen een kleine 300 kinderen deel aan het Kinderdorp. Dat kunnen wij als bestuur uiteraard niet alleen in goede banen leiden. Daarvoor hebben we u als vrijwilliger nodig! Gemiddeld hebben wij per dag 60 vrijwilligers nodig en daarbij is echt iedereen welkom. Opa's, oma's, papa's, mama's, oudere broers of zussen of zelfs de buurman of gewoon iemand die graag komt helpen. Zelfs als je net op de middelbare school zit ben je al van harte welkom om te komen helpen, voor iedereen is er wel wat te doen. Naast hulp bij het hutten bouwen, zoeken wij ook vrijwilligers voor de EHBO, de catering, de zaagpost, materiaal en gereedschapsbeheer, om een keer de toiletten te poetsen, of om de kinderen te begeleiden bij activiteiten als spelletjes, de workshops op de donderdag of het ochtendspel op vrijdag. Al kunt u maar een dag helpen, dan zij wij daar erg blij mee en willen we u vragen zich aan te melden als vrijwilliger via het inschrijfformulier op deze website.

Het kinderdorp is dit jaar van dinsdag tot en met vrijdag, maar als u het leuk vindt om ons bij de opbouw te komen helpen op maandag of juist bij het opruimen op vrijdagmiddag en zaterdagochtend, dan bent u ook van harte welkom. Ons inschrijfformulier is daar niet (geheel) geschikt voor. Wij willen u dan ook vragen om in dat geval ons een mailtje te sturen aan onderstaand mailadres.

Vrijwilligersbijeenkomst:
In de eerste week van oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. Ook is de bijeenkomst bedoelt voor stagiaires om al even kennis te maken met de begeleiders vanuit het bestuur en eventueel al wat formulieren in te vullen. De bijeenkomst begint om 20 uur in de blokhut van Scouting Bemmel aan de Sportlaan 1F met koffie, thee en een koekje. 

Mocht u nog vragen hebben over uw mogelijke invulling als vrijwilliger van het Kinderdorp of wilt u meer weten over het “vrijwilliger zijn” bij Kinderdorp, dan kunt u mailen naar: info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Uiteraard kunt u hier ook terecht met opmerkingen en andere vragen over het Kinderdorp.

Wij hopen en vertrouwen op een grote opkomst van vrijwilligers, zodat we met zijn allen een fantastisch Kinderdorp tegemoet gaan!

Laatste Nieuws:

 

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Geschreven op

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 2... Lees meer »

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »