Maandag 14 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2019

Sponsoren

Onderstaande bedrijven dragen ons een warm hart toe en hebben ons gesponsord. Fantastisch en bedankt!

Kinderopvang Zonnekinderen is trotse sponsor van Kinderdorp Bemmel. Samen buiten spelen, samen plezier hebben, samen bewegen en ontspannen, dat vinden we ook in onze kinderopvang belangrijk. Kinderdorp Bemmel geeft kinderen de aandacht en vreugde die altijd een positieve boodschap: helpen is leuk! Daarom ondersteunen wij hen van harte.”

“Wij van Veldhuis Electrotechnisch Buro ondersteunen graag lokale initiatieven zoals de activiteiten voor de kinderen van Kinderdorp Bemmel.”

Hermans tweewielers: "Kinderen hebben de toekomst en wij gunnen deze kinderen een geweldig feest in de herfstvakantie. Het is leuk meegenomen dat de activiteiten ook nog eens leerzaam zijn en dat de kinderen ons dorp nog levendiger maken."

Helpt uw bedrijf ook een handje (contantje) mee zodat onze vrijwilligers weer een geweldige kinderfeest kunnen organiseren? Al voor een kleine bijdrage zet u uw bedrijf positief op de kaart in uw eigen woon- en werkomgeving en geeft u een duidelijk signaal af: helpen is leuk, want kinderen hebben het recht om kind te zijn!  

U kunt ons steunen door een donatie te storten op bankrekeningnummer NL95RABO0130253146 t.n.v. Stichting Kinderdorp Bemmel of contact op te nemen met onze sponsorcommisie: sponsoring@kinderdorpbemmel.nl


Sponsoren 2018

Agenda:

Vrijwilligersavond

In de eerste week van oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2019: Best of 10!

Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! Lees meer »