Maandag 14 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2019

Nieuws

Start inschrijving 2019!!

Geschreven op

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich incl. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel: Best of 10! Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen v... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Geschreven op

Dit jaar viert Kinderdorp Bemmel het 10-jarig bestaan. Daarom willen we er een extra lange en feestelijke editie voor alle deelnemers van maken in... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2018 was een groot succes!

Geschreven op

Wij kijken als bestuur tevreden terug op een zeer geslaagde editie van Kinderdorp Bemmel. Met 330 deelnemende kinderen, een kleine 200 vrijwilliger... Lees meer »

Zeer succesvolle inschrijving!

Geschreven op

In de hele maand september was het mogelijk om online in te schrijven. Voor ons was het best een beetje spannend hoe het allemaal zou verlopen. Lees meer »

Inschrijven deelnemers zonder vrijwilliger

Geschreven op

Alleen deze week (2de week september) is het mogelijk om deelnemers in te schrijven zonder de verplichting van het opgeven van een vrijwilliger! Lees meer »

Uitdelen van de flyers

Geschreven op

De flyers worden deze week via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start gaat. De vrijwilligers (incl. Lees meer »

Nieuwe website live!

Geschreven op

Na een aantal maanden hard werken is dan eindelijk de nieuwe website live! De vorige website ging al mee sinds het eerste jaar Kinderdorp in 2010,... Lees meer »

Inschrijving Kinderdorp Bemmel 2018 van start

Geschreven op

In de herfstvakantie wordt van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 oktober Kinderdorp Bemmel georganiseerd met als thema 112, waarbij hulpdiensten zoals poli... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Geschreven op

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving. Met hun sponsorrelaties werkt de Rabobank... Lees meer »

Agenda:

Start inschrijvingen 2019

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich incl. deelnemende kind(eren) inschrijven, tot uiterlijk 30 september. De inschrijving gebeurt volledig digitaal via onze website: Lees meer »

Vrijwilligersavond

In de eerste week van oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2019: Best of 10!

Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! Lees meer »

Bonte avond = spetterende feestavond!!

Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met de bonte avond. De bonte avond heet dit jaar spetterende feestavond met een zeer gevarieerd programma met dans, muziek en nog veel meer! Ook worden op deze avond de prijswinnaars van het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aan... Lees meer »