Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Nieuws

Vrijwilligersbijeenkomst 2023

Geschreven op

Op woensdag 4 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst in de blokhut van scouting bemmel (sportlaan 1d, Bemmel) Lees meer »

Inschrijvingen van start!!!

Geschreven op

De inschrijvingen voor Kinderdorp Bemmel 2023 zijn geopend, inschijven kan via de inschrijfbutton boven aan de site. Lees meer »

Spekjes uitdelen avondvierdaagse

Geschreven op

Er zullen weer spekjes uitgedeeld worden, dit zal gebeuren op de dijk. We komen jullie aanmoedigen!!!! Lees meer »

Vrijwilligersbijeenkomst 2022

Geschreven op

Woensdag avond 19 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst voor kinderdorp 2022 Waar? Blokhut scouting Bemmel, Sportlaan 1F Bemmel. Lees meer »

Statiegeld Actie Coop Bemmel

Geschreven op

In het eerste kwartaal van 2022 kunt u bij de Coop in Bemmel u statiegeld inleveren Als bijdragen aan Kinderdorp Bemmel Zo dat wij er dit jaar weer... Lees meer »

Programmaboekje kinderdorp 2021

Geschreven op

In dit boekje staat alle benodigde informatie die voor u als vrijwilliger van het Kinderdorp van belang is, zoals tijden, het uitgebreide programma... Lees meer »

Inschrijving Kinderdorp Bemmel 2021 gaat van start

Geschreven op

In de zomervakantie hebben al weer enkele Kinderdorpen in Lingewaard plaats gevonden en dat stemt ons hoopvol dat Kinderdorp Bemmel in de herfstvak... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2021 Gaat door

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel Gaat door!! In samenspraak met de gemeente Lingewaard en GHOR zullen wij ons COVID-19 protocol vormgeven over hoe ons evenement v... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2020 gaat niet door!

Geschreven op

Door de nieuwe corona-maatregelen die zijn gesteld kan Kinderdorp Bemmel in de herfstvakantie helaas niet door gaan. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Geschreven op

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 2... Lees meer »

Agenda:

Er zijn nog geen berichten.