Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Nieuws

Nieuwe website live!

Geschreven op

Na een aantal maanden hard werken is dan eindelijk de nieuwe website live! De vorige website ging al mee sinds het eerste jaar Kinderdorp in 2010,... Lees meer »

Inschrijving Kinderdorp Bemmel 2018 van start

Geschreven op

In de herfstvakantie wordt van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 oktober Kinderdorp Bemmel georganiseerd met als thema 112, waarbij hulpdiensten zoals poli... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Geschreven op

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving. Met hun sponsorrelaties werkt de Rabobank... Lees meer »

Thema Kinderdorp Bemmel 2018

Geschreven op

In de herfstvakantie van 2018 organiseren wij van 16 tot en met 19 oktober ons 9de Kinderdorp met als thema: 112 Dat houdt in dat alle programmaond... Lees meer »

Dankwoord 2017

Geschreven op

Wat hebben we met elkaar een topweek mogen beleven in de herfstvakantie! Het weer was zomers lekker, de voorbereidingen zijn prima verlopen en de u... Lees meer »

De voorinschrijving is begonnen!!

Geschreven op

De flyers zijn inmiddels via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start is gegaan. De ouders die zich opgeven om minimaal e... Lees meer »

Kinderdorp 2017: Het Verre Oosten

Geschreven op

Geheel volgens traditie zal in de herfstvakantie (dit jaar van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober) het Kinderdorp in Bemmel georganiseerd worden. Lees meer »

Vette cheque van ‘t Zeuvende

Geschreven op

Eind vorig jaar zijn wij door ‘t Zeuvende verrast met het fanastische nieuws dat wij het door hun verkozen goede doel zijn om de opbrengst van hun... Lees meer »

Bezoek Windpark Nijmegen-Betuwe

Geschreven op

De prijs voor ‘Technisch Hoogstandje’ was dit jaar een bezoek aan het Windpark Nijmegen-Betuweaan de A15. Dit weekend was het zover, de dames van h... Lees meer »

Agenda:

Er zijn nog geen berichten.