Dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2020

Deelname info Deelnemers

Nog een paar dagen en dan gaat alweer de 10e editie van Kinderdorp Bemmel van start! Wij hebben er als organisatie weer heel veel zin in en we hopen er samen met jullie een erg leuke week van te gaan maken.

Ter voorbereiding op het Kinderdorp vinden jullie bij hier het programmaboekje. In dit boekje staat allerlei informatie zoals de tijden, de (globale) dagprogramma’s, de kampregels en natuurlijk de tekst van het Kinderdorplied.

Graag willen wij jullie er nog even op attenderen dat alle kinderen zelf een hamer dienen mee te nemen op de maandagmiddag, dinsdag en vrijdagochtend. Voor de rest MAG er GEEN gereedschap mee te worden genomen, dat is allemaal aanwezig op het Kinderdorpterrein.

TIP: voorzie hamers, laarzen, schoenen, kledingstukken, jassen en tassen graag duidelijk van naam, dat voorkomt dat kledingstukken en gereedschappen zoek raken. Voor in de evenemententent komt op het podium een doos te staan met daarin de gevonden voorwerpen. Vind je iets of ben je iets kwijt, daar kun je terecht.

Kort nog even de belangrijkste aandachtspunten:
– Het Kinderdorp wordt gehouden op het grasveld naast de Veldschuur.
– Kinderen mogen zelf geen verf meenemen (meegebrachte verf wordt ingenomen).
– Kinderen mogen zelf de groepen indelen (7 tot 13 kinderen per groep).
– Kinderen komen voor het avondeten thuis, behalve op maandag.
– Kinderen lunchen thuis, behalve op woensdag (de dag van Hellendoorn) en vrijdag.
– Kinderen krijgen drinken en wat te snoepen tijdens het programma, u hoeft in principe niets mee te geven.
– Omwille van verkeersveiligheid en vanwege beperkte parkeerruimte verzoeken we iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Extra informatie:

  • Er lijkt wat onrust te zijn ontstaan over het uitje naar Hellendoorn: Hierbij stellen we extra informatie beschikbaar over deze dag.
  • voor groep7/8 die blijven slapen: Gezien de beperkte ruimte die we tot onze beschikking hebben graag 1-persoons luchtbedden/matrasjes meenemen en NIET groter. Ook overige slaapspullen graag tot een minimum beperken.

Tot slot wensen jullie allemaal heel veel leesplezier in het boekje en zien jullie allemaal graag op maandag 14 oktober om 13:30u op het veld voor de opening van Kinderdorp Bemmel 2019!

Wij hebben het info-boekje met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld, maar het kan toch zo zijn dat bepaalde informatie nog ontbreekt. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit informatieboekje, dan kunt u die uiteraard stellen op info@kinderdorpbemmel.nl.

Laatste Nieuws:

 

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »

Feestavond: Dance, Dance, Dance!!

Geschreven op

Vanwege het 10 jarige bestaan van het kinderdorp is de bonte avond een feestavond geworden. Vorige jaren konden de kinderen een dans instuderen en... Lees meer »