Dinsdag 17 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2023

Deelname info Deelnemers

In de herfstvakantie gaat alweer de 13de editie van Kinderdorp Bemmel van start! Wij hebben er als organisatie weer heel veel zin in en we hopen er samen met jullie een erg leuke week van te gaan maken. Het thema van dit jaar is: Superhelden. 

Ter voorbereiding op het Kinderdorp vind je hier algemene informatie voor de deelnemers. In oktober komt ook het programmaboekje en meer gedetailleerde informatie beschikbaar. In het programmaboekje staat allerlei informatie zoals de tijden, de (globale) dagprogramma’s, de kinderdorpregels en natuurlijk de tekst van het Kinderdorplied.

Graag willen wij jullie er op attenderen dat alle kinderen zelf een hamer dienen mee te nemen op de dinsdag, woensdag en vrijdagochtend. Voor de rest mag er GEEN gereedschap mee worden genomen.

TIP: voorzie hamers, laarzen, schoenen, kledingstukken, jassen en tassen graag duidelijk van naam, dat voorkomt dat kledingstukken en gereedschappen zoek raken. Voor in de evenemententent komt op het podium een doos te staan met daarin de gevonden voorwerpen. Vind je iets of ben je iets kwijt, dan kun je daar terecht.

Kort nog even de belangrijkste aandachtspunten:
– Het Kinderdorp wordt gehouden op het grasveld naast de Veldschuur.
– Kinderen mogen zelf geen verf meenemen (meegebrachte verf wordt ingenomen).
– Kinderen mogen zelf de groepen indelen (7 tot 13 kinderen per groep).
– Kinderen lunchen thuis, behalve op vrijdag.
– Kinderen komen voor het avondeten thuis, behalve op dinsdag.
– Kinderen krijgen drinken en wat te snoepen tijdens het programma, u hoeft in principe niets mee te geven.
– Omwille van verkeersveiligheid en vanwege beperkte parkeerruimte verzoeken we iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Extra informatie:

  • voor groep 7/8 die blijven slapen: Gezien de beperkte ruimte die we tot onze beschikking hebben graag 1-persoons luchtbedden/matrasjes meenemen en NIET groter. Ook overige slaapspullen graag tot een minimum beperken.

Tot slot wensen we jullie veel leesplezier in het informatieboekje en zien we jullie allemaal graag op dinsdag 25 oktober om 9:30u op het veld voor de opening van Kinderdorp Bemmel 2023!

Wij hebben het informatieboekje met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld, maar het kan zijn dat bepaalde informatie ontbreekt. Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je nog vragen naar aanleiding van dit informatieboekje, dan kun je die uiteraard stellen op info@kinderdorpbemmel.nl.

Laatste Nieuws:

 

Spekjes uitdelen avondvierdaagse

Geschreven op

Er zullen weer spekjes uitgedeeld worden, dit zal gebeuren op de dijk. We komen jullie aanmoedigen!!!! Lees meer »

Vrijwilligersbijeenkomst 2022

Geschreven op

Woensdag avond 19 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst voor kinderdorp 2022 Waar? Blokhut scouting Bemmel, Sportlaan 1F Bemmel. Lees meer »

Statiegeld Actie Coop Bemmel

Geschreven op

In het eerste kwartaal van 2022 kunt u bij de Coop in Bemmel u statiegeld inleveren Als bijdragen aan Kinderdorp Bemmel Zo dat wij er dit jaar weer... Lees meer »