Dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2020

De organisatie

Achter elk concept staat een sterk uitvoerend team, zo ook bij Kinderdorp Bemmel. En wie zijn die bestuursleden?

Het dagelijkse bestuur:

Patrick – Voorzitter  

“Ik ben trots op het Kinderdorp zoals het zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot een stabiel evenenement voor een kleine 300 kinderen, de fanatieke en stabiele club die het huidige bestuur vormt en last but - zeker - not least: mijn lieve gezin! Ik zet met me met ziel en zaligheid in om in Bemmel tal van activiteiten voor de jeugd te organiseren. 

Annechien - Secretaris

"Het enthousiasme waarmee het Kinderdorp ieder jaar weer door de deelnemers ontvangen wordt is de mooiste blijk van waardering voor ons als organisatie!"

Wendy - Penningmeester

“Lekker buiten bezig zijn met alle kinderen, de blije gezichten en tomeloze energie van hun maakt me blij en trots om samen dit kinderdorp te organiseren”

De overige bestuursleden:

Marion – EHBO / allergie coördinator en vertrouwenspersoon

“Ik vind het super leuk om bij het bestuur van kinderdorp in Bemmel te zitten. Samen met de andere bestuursleden de programma's bedenken en uitwerken om zo een super leuk kinderdorp voor de kinderen neer te zetten. Tijdens het kinderdorp al die blije gezichtjes te zien is toch wel het leukste wat er is. “

 

Danielle - Sponsoring

“Vanaf het eerste Kinderdorp in Bemmel help ik achter de schermen en tijdens het evenement mee, met name om sponsoren te werven en leuke creatieve activiteiten in thema te verzinnen. Ik beleef altijd weer veel plezier aan onze bijzondere invulling van de herfstvakantie.”

 

Erick - Sponsoring


 

Roy – Jeugd en stage begeleider

“Als jeugdvrijwilliger begonnen, daarna als jeugdbestuur en nu als bestuurslid. En nog steeds met veel plezier.”

 

Chrissy - Sponsering en secretaris in wording

"Vanaf het eerste jaar ben ik aanwezig bij kinderdorp Bemmel. Ik hoop er nog vele jaren bij te mogen zijn om er telkens weer een fantastische week van te maken."

 

Debbie - Allergie coordinator en catering

"Mijn dochters vinden Kinderdorp heel leuk. Ik heb ook met veel plezier meegeholpen als vrijwilligster. Nu werd mij gevraagd of ik in het bestuur wilde stappen. Ik heb niet lang na hoeven denken en hier natuurlijk "ja" op gezegd. We hebben een heel leuk programma in elkaar gezet met het bestuur. Op naar Kinderdorp 2020!"

 

Margreet - Sponsering, website en sociale media

""

 

Liza - Jeugd, stage begeleiding en sociale media 

“Ik ben opgegroeid met Kinderdorp Bemmel en heb aan alle edities tot op heden deelgenomen. Eerst als deelnemer en inmiddels al een paar jaar als jeugdbestuurslid.”

 

Nick – Jeugdcommissie en website / sociale media

“Ik wil de kinderen (en de ouders ;-) een leuke vier dagen geven zoals ik vroeger zelf ook heb gehad.”

 

Thijs – Jeugdcommissie 


 

Senne – Jeugdcommissie en houtcommissie 


 

Laatste Nieuws:

 

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Geschreven op

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 2... Lees meer »

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »

Feestavond: Dance, Dance, Dance!!

Geschreven op

Vanwege het 10 jarige bestaan van het kinderdorp is de bonte avond een feestavond geworden. Vorige jaren konden de kinderen een dans instuderen en... Lees meer »

Start inschrijving 2019!!

Geschreven op

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich incl. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel: Best of 10! Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen v... Lees meer »