Dinsdag 26 oktober t/m vrijdag 29 oktober 2021

De organisatie

Achter elk concept staat een sterk uitvoerend team, zo ook bij Kinderdorp Bemmel. En wie zijn die bestuursleden?

Het dagelijkse bestuur:

Patrick – Voorzitter  

“Ik ben trots op het Kinderdorp zoals het zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot een stabiel evenenement voor een kleine 300 kinderen, de fanatieke en stabiele club die het huidige bestuur vormt en last but - zeker - not least: mijn lieve gezin! Ik zet met me met ziel en zaligheid in om in Bemmel tal van activiteiten voor de jeugd te organiseren. 
Chrissy - Secretaris


"Vanaf het eerste jaar ben ik aanwezig bij kinderdorp Bemmel. Ik hoop er nog vele jaren bij te mogen zijn om er telkens weer een fantastische week van te maken."

Wendy - Penningmeester

“Lekker buiten bezig zijn met alle kinderen, de blije gezichten en tomeloze energie van hun maakt me blij en trots om samen dit kinderdorp te organiseren”

De overige bestuursleden:

Marion – EHBO / allergie coördinator en vertrouwenspersoon

“Ik vind het super leuk om bij het bestuur van kinderdorp in Bemmel te zitten. Samen met de andere bestuursleden de programma's bedenken en uitwerken om zo een super leuk kinderdorp voor de kinderen neer te zetten. Tijdens het kinderdorp al die blije gezichtjes te zien is toch wel het leukste wat er is. “

 

Danielle - Sponsoring

“Vanaf het eerste Kinderdorp in Bemmel help ik achter de schermen en tijdens het evenement mee, met name om sponsoren te werven en leuke creatieve activiteiten in thema te verzinnen. Ik beleef altijd weer veel plezier aan onze bijzondere invulling van de herfstvakantie.”

 

Erick - Sponsoring


 

Roy – Jeugd en stage begeleider

“Als jeugdvrijwilliger begonnen, daarna als jeugdbestuur en nu als bestuurslid. En nog steeds met veel plezier.”

 

Debbie - Allergie coordinator en catering

"Mijn dochters vinden Kinderdorp heel leuk. Ik heb ook met veel plezier meegeholpen als vrijwilligster. Nu werd mij gevraagd of ik in het bestuur wilde stappen. Ik heb niet lang na hoeven denken en hier natuurlijk "ja" op gezegd. We hebben een heel leuk programma in elkaar gezet met het bestuur. Op naar Kinderdorp 2020!"

 

Liza - Jeugd, stage begeleiding en sociale media 

“Ik ben opgegroeid met Kinderdorp Bemmel en heb aan alle edities tot op heden deelgenomen. Eerst als deelnemer en inmiddels al een paar jaar als jeugdbestuurslid.”

 

Nick – website / inschrijvingen / sociale media

“Ik wil de kinderen (en de ouders ;-) een leuke vier dagen geven zoals ik vroeger zelf ook heb gehad.”

 

Thijs – Jeugdcommissie 


 

Senne – Jeugdcommissie en houtcommissie 


 

Joost Meijer - Jeugdbestuur en Houtcommisie

Ik zit in het jeugd bestuur omdat ik het altijd heel leuk vond om mee te doen met het kinderdorp, en zo mee te helpen met een leuke week voor de deelnemers.

 

Laatste Nieuws:

 

Statiegeld Actie Coop Bemmel

Geschreven op

In het eerste kwartaal van 2022 kunt u bij de Coop in Bemmel u statiegeld inleveren Als bijdragen aan Kinderdorp Bemmel Zo dat wij er dit jaar weer... Lees meer »

Programmaboekje kinderdorp 2021

Geschreven op

In dit boekje staat alle benodigde informatie die voor u als vrijwilliger van het Kinderdorp van belang is, zoals tijden, het uitgebreide programma... Lees meer »

Inschrijving Kinderdorp Bemmel 2021 gaat van start

Geschreven op

In de zomervakantie hebben al weer enkele Kinderdorpen in Lingewaard plaats gevonden en dat stemt ons hoopvol dat Kinderdorp Bemmel in de herfstvak... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2021 Gaat door

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel Gaat door!! In samenspraak met de gemeente Lingewaard en GHOR zullen wij ons COVID-19 protocol vormgeven over hoe ons evenement v... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2020 gaat niet door!

Geschreven op

Door de nieuwe corona-maatregelen die zijn gesteld kan Kinderdorp Bemmel in de herfstvakantie helaas niet door gaan. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Geschreven op

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 2... Lees meer »