Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

De organisatie

Achter elk concept staat een sterk uitvoerend team, zo ook bij Kinderdorp Bemmel. En wie zijn die bestuursleden?

Het dagelijkse bestuur:

Patrick – Voorzitter  

“Ik ben trots op het Kinderdorp zoals het zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot een stabiel evenenement voor een kleine 300 kinderen, de fanatieke en stabiele club die het huidige bestuur vormt en last but - zeker - not least: mijn lieve gezin! Ik zet met me met ziel en zaligheid in om in Bemmel tal van activiteiten voor de jeugd te organiseren. 
Chrissy - Secretaris


"Vanaf het eerste jaar ben ik aanwezig bij kinderdorp Bemmel. Ik hoop er nog vele jaren bij te mogen zijn om er telkens weer een fantastissche week van te maken."

Wendy - Penningmeester

“Lekker buiten bezig zijn met alle kinderen, de blije gezichten en tomeloze energie van hun maakt me blij en trots om samen dit kinderdorp te organiseren”

De overige bestuursleden:

Marion – EHBO / allergie coördinator en vertrouwenspersoon

“Ik vind het super leuk om bij het bestuur van kinderdorp in Bemmel te zitten. Samen met de andere bestuursleden de programma's bedenken en uitwerken om zo een super leuk kinderdorp voor de kinderen neer te zetten. Tijdens het kinderdorp al die blije gezichtjes te zien is toch wel het leukste wat er is. “
Danielle - Sponsoring

“Vanaf het eerste Kinderdorp in Bemmel help ik achter de schermen en tijdens het evenement mee, met name om sponsoren te werven en leuke creatieve activiteiten in thema te verzinnen. Ik beleef altijd weer veel plezier aan onze bijzondere invulling van de herfstvakantie.”
Erick - Sponsoring

Ik ben Erick van Asten, 44 jaar, te wonende in Bemmel

Ik doe al heel wat jaren mee als vrijwilliger aan het kinderdorp. En toen werd het eens tijd om me in te zetten voor het kinderdorp. Ik ben nu al drie jaar lid van het bestuur, en zet me in voor allerlei hand en span diensten.

Roy – Jeugd en stage begeleider

“Als jeugdvrijwilliger begonnen, daarna als jeugdbestuur en nu als bestuurslid. En nog steeds met veel plezier.''

Julia - Allergie coordinator en catering

2021 mijn eerste jaar kinderdorp als vrijwilliger. Nu eerste jaar als bestuurslid heel veel zin in! Met de rest van het bestuur weer een fantastisch kinderdorp neer zetten.
Debbie - Allergie coordinator en catering

"Mijn dochters vinden Kinderdorp heel leuk. Ik heb ook met veel plezier meegeholpen als vrijwilligster. Nu werd mij gevraagd of ik in het bestuur wilde stappen. Ik heb niet lang na hoeven denken en hier natuurlijk "ja" op gezegd. We hebben een heel leuk programma in elkaar gezet met het bestuur. Op naar het Kinderdorp !"
Nick – website / inschrijvingen / sociale media  


“Ik wil de kinderen (en de ouders ;-) een leuke vier dagen geven zoals ik vroeger zelf ook heb gehad.”
Thijs – Techniek  
 
Senne – Houtcommissie   


 
Joost - Houtcommisie  

Ik zit in het jeugd bestuur omdat ik het altijd heel leuk vond om mee te doen met het kinderdorp, en zo mee te helpen met een leuke week voor de deelnemers.

Yara - Jeugdbestuur  

''Ieder jaar keek ik uit naar Kinderdorp, ik kon niet wachten tot de herfstvakantie weer begon. In het jeugdbestuur kan ik nu helpen met de organisatie van de leukste week van het jaar!''

Linda - Jeugdbestuur  
Vroeger heb ik al een aantal keer meegedaan aan het kinderdorp het was altijd de leukste week van het jaar. En nu mag ik zelf meehelpen met het organiseren en de kinderen begeleiden! Zoals altijd kijk ik weer uit naar de herfstvakantie!
Mark - Jeugdbestuur  
Werken met hout is het leukste wat er is en ik ben al leider bii de scouting. Dat combineer ik om als jeugdbestuurslid alle kinderen die meedoen aan het kinderdorp een toffe week te bezorgen.
Kai - Jeugdbestuur  
Sinds ik me al kan herinneren ben ik al bezig met kinderdorp eerst als deelnemer toen als vrijwilliger en nu als jeugdbestuur en blijf het nog altijd super leuk vinden.
Lars - Jeugdbestuur  
Ik ben Lars en ik doe al vanaf groep 3 met het kinderdorp. Erg leuk om hutten te bouwen om ze daarna weer te slopen. Mijn moeder ging in het bestuur en dat wilde ik ook wel als ik groot ben riep ik steeds..nu ik groot genoeg ben zit ik in het jeugdbestuur om er met z'n alle een super gaaf kinderdorp neer te zetten. Ik hou me oa bezig met de houtcommisie.

Vragen over het bestuur :