Maandag 14 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2019

De organisatie

Bestuur 2019
Achter elk concept staat een sterk uitvoerend team, zo ook bij Kinderdorp Bemmel. En wie zijn die bestuursleden?

Het dagelijkse bestuur:

Patrick – Voorzitter  

“Ik ben trots op het Kinderdorp zoals het zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot een stabiel evenenement voor een kleine 300 kinderen, de fanatieke en stabiele club die het huidige bestuur vormt en last but - zeker - not least: mijn lieve gezin! Ik zet met me met ziel en zaligheid in om in Bemmel tal van activiteiten voor de jeugd te organiseren. 

Annechien - Secretaris

"Het enthousiasme waarmee het Kinderdorp ieder jaar weer door de deelnemers ontvangen wordt is de mooiste blijk van waardering voor ons als organisatie!"

Wendy - Penningmeester

“Lekker buiten bezig zijn met alle kinderen, de blije gezichten en tomeloze energie van hun maakt me blij en trots om samen dit kinderdorp te organiseren”

De overige bestuursleden:

Marion – Jeugd- en Stagebegeleider

“Ik vind het super leuk om bij het bestuur van kinderdorp in Bemmel te zitten. Samen met de andere bestuursleden de programma's bedenken en uitwerken om zo een super leuk kinderdorp voor de kinderen neer te zetten. Tijdens het kinderdorp al die blije gezichtjes te zien is toch wel het leukste wat er is. “

 

Maaike - Programma

“Ik houd mij voornamelijk bezig met de fancy fair op woensdag. Trots ben ik op het sterke team bestuursleden dat elk jaar zorgt voor een spectaculair kinderdorp! Ik zie jullie graag in oktober om dit feestje compleet te maken!!”

 

Danielle - Sponsoring

“Vanaf het eerste Kinderdorp in Bemmel help ik achter de schermen en tijdens het evenement mee, met name om sponsoren te werven en leuke creatieve activiteiten in thema te verzinnen. Ik beleef altijd weer veel plezier aan onze bijzondere invulling van de herfstvakantie.”

 

Martijn - Houtcommissie

“Regen of zonneschijn, het maakt niet uit, wij maken er altijd een leuke week van!
Mijn missie is geslaagd als de kinderen moe, maar voldaan naar huis gaan.”

 

Arjo - Materiaalbeheer

“Voordat ik toetrad tot het bestuur, was ik ruim vier jaar actief als vrijwilliger. Het leuke aan het kinderdorp is dat er voor een hele week toch een heel dorp ontstaat, waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven!”

 

Marco – Website en Social Media

"Ik vind het leuk om iets voor de kinderen te organiseren. De aanloop is leuk om met alle bestuursleden iets te bedenken en te organiseren, maar wanneer alles als een puzzel in elkaar past tijdens het Kinderdorp dan geeft dat de meeste voldoening."

 

Robin – Sponsoring

"Inmiddels draag ik al een aantal jaren mijn steentje bij aan de organisatie van het kinderdorp. Ieder jaar is het weer een hele uitdaging om leuke activiteiten te organiseren. Onbewust gaat er in de organisatie veel tijd en energie zitten. De vrolijke gezichten van alle deelnemende kinderen maken alles goed.
Het maakt mij trots als ik kijk wat wij als bestuur ieder jaar weer met z’n allen neerzetten."

 

André – Sponsoring

"Het is super leuk en uitdagend om samen met het team een Kinderdorp te organiseren. Als je in die week de enthousiaste kinderen en vrijwilligers ziet, dan is het voor mij een geslaagde week en dan weet je waar je het voor doet."

 

Roy – Programma

“Als jeugdvrijwilliger begonnen, daarna als jeugdbestuur en nu als bestuurslid. En nog steeds met veel plezier.”

 

Chrissy - Jeugdcommissie

"Vanaf het eerste jaar ben ik aanwezig bij kinderdorp Bemmel. Ik hoop er nog vele jaren bij te mogen zijn om er telkens weer een fantastische week van te maken."

 

Liza - Jeugdcommissie

“Ik ben opgegroeid met Kinderdorp Bemmel en heb aan alle edities tot op heden deelgenomen. Eerst als deelnemer en inmiddels al een paar jaar als jeugdbestuurslid.”

 

Nick – Jeugdcommissie

“Ik wil de kinderen (en de ouders ;-) een leuke vier dagen geven zoals ik vroeger zelf ook heb gehad.”

 

Senne – Jeugdcommissie


 

Laatste Nieuws:

 

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »

Feestavond: Dance, Dance, Dance!!

Geschreven op

Vanwege het 10 jarige bestaan van het kinderdorp is de bonte avond een feestavond geworden. Vorige jaren konden de kinderen een dans instuderen en... Lees meer »

Start inschrijving 2019!!

Geschreven op

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich incl. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel: Best of 10! Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen v... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Geschreven op

Dit jaar viert Kinderdorp Bemmel het 10-jarig bestaan. Daarom willen we er een extra lange en feestelijke editie voor alle deelnemers van maken in... Lees meer »