Maandag 14 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2019

Informatie

Inschrijvingen
Inschrijvingen zijn alleen mogelijk in de maand september. Bij aanmelding van een/de deelnemer(s) is het verplicht om minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Alleen in de tweede week van september is het mogelijk om deelnemers op te geven zonder de verplichting van een vrijwilliger.
Inschrijvingen geschieden alleen digitaal en betalingen kunnen alleen met iDeal uitgevoerd worden tijdens het inschrijfproces.

Adres
Het Kinderdorp Bemmel vindt plaats op het grasveld aan de dijk naast de Veldschuur aan de Sportlaan in Bemmel


Wanneer / tijden

Het Kinderdorp Bemmel vindt, net als voorgaande jaren, plaats in de herfstvakantie en begint in 2019 op dinsdag 15 oktober en eindigt op vrijdag 18 oktober.
Het dorp is de gehele week geopend van 09.30 uur tot en met circa 16:30 uur en iedereen gaat tussen 12.30 uur en 14.00u thuis lunchen. behalve op de donderdag en vrijdag; Voor de groepen 7 en 8 zal de donderdagavond tot circa 21:00 uur duren of zelfs met overnachting indien daarvoor is opgegeven. Op de vrijdag krijgen de kinderen lunch op het kinderdorp en zullen we na het opruimen van het veld afsluiten rond 13.30 uur. Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met de Bonte Avond welke start om 18.30 uur en gaat door tot ca. 23.00 uur.

Programma
Het programma wordt ieder jaar gekoppeld aan een nieuw thema. We proberen zoveel mogelijk activiteiten aan te bieden die daadwerkelijk een raakvlak hebben met het gekozen thema. Het thema wordt ieder jaar rond de start van de inschrijving voor de Bol junior Avond4daagse bekend gemaakt en het programma van het Kinderdorp in de eerste week van oktober.
Om een idee te geven van de indeling van de week en het programma van voorgaande jaren kun je hier onder het programmaboekje voor de deelnemers en de vrijwilligers van vorig jaar vinden:

- Programmaboekje deelnemers 2018
- Programmaboekje vrijwilligers 2018

Donaties
Het realiseren van een Kinderdorp kost geld. U kunt ons steunen door een donatie te storten. Deze kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer 1302.53.146 t.n.v. Stichting Kinderdorp Bemmel.
Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Social Media
Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

Contact
Mocht je toch nog iets te vragen hebben dat niet op deze site staat, mail dan naar info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Tijdens de Kinderdorpweek zijn wij ook mobiel bereikbaar: 06 – 23 53 60 68 (Patrick Zweers voorzitter)

Laatste Nieuws:

 

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel: Best of 10! Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen v... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Geschreven op

Dit jaar viert Kinderdorp Bemmel het 10-jarig bestaan. Daarom willen we er een extra lange en feestelijke editie voor alle deelnemers van maken in... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2018 was een groot succes!

Geschreven op

Wij kijken als bestuur tevreden terug op een zeer geslaagde editie van Kinderdorp Bemmel. Met 330 deelnemende kinderen, een kleine 200 vrijwilliger... Lees meer »