Dinsdag 26 oktober t/m vrijdag 29 oktober 2021

Informatie

Inschrijvingen
Inschrijvingen zijn alleen mogelijk in de maand september. Bij aanmelding van een/de deelnemer(s) is het verplicht om minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Alleen op de tweede zaterdag van september (12 september 2020) is het mogelijk om deelnemers op te geven zonder de verplichting van een vrijwilliger.
Inschrijvingen geschieden alleen digitaal en betalingen kunnen alleen met iDeal uitgevoerd worden tijdens het inschrijfproces.

Adres
Het Kinderdorp Bemmel vindt plaats op het grasveld aan de dijk naast de Veldschuur aan de Sportlaan in Bemmel


Wanneer / tijden

Het Kinderdorp Bemmel vindt, net als voorgaande jaren, plaats in de herfstvakantie en begint in 2020 op dinsdag 20 oktober en eindigt op vrijdag 23 oktober.
Het dorp is de gehele week geopend van 09.30 uur tot en met circa 16:30 uur. Iedereen gaat tussen 12.30 uur en 14.00u thuis lunchen, behalve op vrijdag. 

Voor de groepen 7 en 8 zal de dinsdagavond tot circa 0:00 uur duren of zelfs met overnachting indien daarvoor is opgegeven. Op de vrijdag krijgen de kinderen lunch op het kinderdorp en zullen we na het opruimen van het veld afsluiten rond 13.30 uur. Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met een feestavond. Tijdens deze feestavond  worden ook de prijswinnaars van het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aangeklede hut bekend gemaakt. Het programma duurt tot uiterlijk 21 uur.

Programma
Het thema van 2020 is Back to basic. Het programma wordt bekendgemaakt in het informatieboekje, welke in oktober verschijnt.
Om een idee te geven van de indeling van de week en het programma van voorgaande jaren kun je hier onder het programmaboekje voor de deelnemers en de vrijwilligers van 2018 vinden:

- Programmaboekje deelnemers 2018
- Programmaboekje vrijwilligers 2018

Donaties
Het realiseren van een Kinderdorp kost geld. U kunt ons steunen door een donatie te storten. Deze kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL95 RABO 0130253146 t.n.v. Stichting Kinderdorp Bemmel.
Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Social Media
Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

Contact
Mocht je toch nog iets te vragen hebben dat niet op deze site staat, mail dan naar info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Tijdens de Kinderdorpweek zijn wij ook mobiel bereikbaar: 06 – 23 53 60 68 (Patrick Zweers voorzitter)

Laatste Nieuws:

 

Kinderdorp Bemmel 2020 gaat niet door!

Geschreven op

Door de nieuwe corona-maatregelen die zijn gesteld kan Kinderdorp Bemmel in de herfstvakantie helaas niet door gaan. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Geschreven op

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 2... Lees meer »

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »