Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Informatie

Inschrijvingen
Inschrijvingen zijn alleen mogelijk in de maand september. Bij aanmelding van een/de deelnemer(s) is het verplicht om minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Alleen op 23 september is het mogelijk om deelnemers op te geven zonder de verplichting van een vrijwilliger.
Inschrijvingen geschieden alleen digitaal en betalingen kunnen alleen met iDeal uitgevoerd worden tijdens het inschrijfproces.

Mochten er problemen zijn met het inschrijven of het voldoen van de betaling laat het weten via: info@kinderdorpbemmel.nl

Adres
Het Kinderdorp Bemmel vindt plaats op het grasveld aan de dijk naast de Veldschuur aan de Sportlaan in Bemmel


Wanneer / tijden

Het Kinderdorp Bemmel vindt, net als voorgaande jaren, plaats in de herfstvakantie en begint in 2023 op dinsdag 17 oktober en eindigt op vrijdag 20 oktober.
Het dorp is de gehele week geopend van 09.30 uur tot en met circa 16:30 uur. Iedereen gaat tussen 12.30 uur en 14.00u thuis lunchen, behalve op vrijdag. 

Voor de groepen 7 en 8 zal de dinsdagavond tot circa 0:00 uur duren of zelfs met overnachting indien daarvoor is opgegeven. Op de vrijdag krijgen de kinderen lunch op het kinderdorp en zullen we na het opruimen van het veld afsluiten rond 13.30 uur. Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met een feestavond. Tijdens deze feestavond  worden ook de prijswinnaars van het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aangeklede hut bekend gemaakt. Het programma duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

Programma
Het thema van 2023 is boerderij. Het programma wordt bekendgemaakt in het informatieboekje, welke in oktober verschijnt.
Om een idee te geven van de indeling van de week en het programma van voorgaande jaren kun je hier onder het programmaboekje van 2021 vinden:

- Programmaboekje 2021

Donaties
Het realiseren van een Kinderdorp kost geld. U kunt ons steunen door een donatie te storten. Deze kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL95 RABO 0130253146 t.n.v. Stichting Kinderdorp Bemmel.
Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Social Media
Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

Contact
Mocht je toch nog iets te vragen hebben dat niet op deze site staat, mail dan naar info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Tijdens de Kinderdorpweek zijn wij ook mobiel bereikbaar: 06 – 23 53 60 68 (Patrick Zweers voorzitter)

Laatste Nieuws:

 

Vrijwilligersbijeenkomst 2023

Geschreven op

Op woensdag 4 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst in de blokhut van scouting bemmel (sportlaan 1d, Bemmel) Lees meer »

Inschrijvingen van start!!!

Geschreven op

De inschrijvingen voor Kinderdorp Bemmel 2023 zijn geopend, inschijven kan via de inschrijfbutton boven aan de site. Lees meer »

Spekjes uitdelen avondvierdaagse

Geschreven op

Er zullen weer spekjes uitgedeeld worden, dit zal gebeuren op de dijk. We komen jullie aanmoedigen!!!! Lees meer »