Dinsdag 17 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2023

Informatie

Inschrijvingen
Inschrijvingen zijn alleen mogelijk in de maand september. Bij aanmelding van een/de deelnemer(s) is het verplicht om minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Alleen op 17 september is het mogelijk om deelnemers op te geven zonder de verplichting van een vrijwilliger.
Inschrijvingen geschieden alleen digitaal en betalingen kunnen alleen met iDeal uitgevoerd worden tijdens het inschrijfproces.

Mochten er problemen zijn met het inschrijven of het voldoen van de betaling laat het weten via: info@kinderdorpbemmel.nl

Adres
Het Kinderdorp Bemmel vindt plaats op het grasveld aan de dijk naast de Veldschuur aan de Sportlaan in Bemmel


Wanneer / tijden

Het Kinderdorp Bemmel vindt, net als voorgaande jaren, plaats in de herfstvakantie en begint in 2022 op dinsdag 25 oktober en eindigt op vrijdag 28 oktober.
Het dorp is de gehele week geopend van 09.30 uur tot en met circa 16:30 uur. Iedereen gaat tussen 12.30 uur en 14.00u thuis lunchen, behalve op vrijdag. 

Voor de groepen 7 en 8 zal de dinsdagavond tot circa 0:00 uur duren of zelfs met overnachting indien daarvoor is opgegeven. Op de vrijdag krijgen de kinderen lunch op het kinderdorp en zullen we na het opruimen van het veld afsluiten rond 13.30 uur. Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met een feestavond. Tijdens deze feestavond  worden ook de prijswinnaars van het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aangeklede hut bekend gemaakt. Het programma duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

Programma
Het thema van 2022 was Superhelden, het thema van 2023 zal later bekend gemaakt worden. Het programma wordt bekendgemaakt in het informatieboekje, welke in oktober verschijnt.
Om een idee te geven van de indeling van de week en het programma van voorgaande jaren kun je hier onder het programmaboekje van 2021 vinden:

- Programmaboekje 2021

Donaties
Het realiseren van een Kinderdorp kost geld. U kunt ons steunen door een donatie te storten. Deze kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL95 RABO 0130253146 t.n.v. Stichting Kinderdorp Bemmel.
Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Social Media
Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

Contact
Mocht je toch nog iets te vragen hebben dat niet op deze site staat, mail dan naar info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Tijdens de Kinderdorpweek zijn wij ook mobiel bereikbaar: 06 – 23 53 60 68 (Patrick Zweers voorzitter)

Laatste Nieuws:

 

Spekjes uitdelen avondvierdaagse

Geschreven op

Er zullen weer spekjes uitgedeeld worden, dit zal gebeuren op de dijk. We komen jullie aanmoedigen!!!! Lees meer »

Vrijwilligersbijeenkomst 2022

Geschreven op

Woensdag avond 19 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst voor kinderdorp 2022 Waar? Blokhut scouting Bemmel, Sportlaan 1F Bemmel. Lees meer »

Statiegeld Actie Coop Bemmel

Geschreven op

In het eerste kwartaal van 2022 kunt u bij de Coop in Bemmel u statiegeld inleveren Als bijdragen aan Kinderdorp Bemmel Zo dat wij er dit jaar weer... Lees meer »