Dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2020

Informatie

Inschrijvingen
Inschrijvingen zijn alleen mogelijk in de maand september. Bij aanmelding van een/de deelnemer(s) is het verplicht om minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Alleen op de tweede zaterdag van september (14 september 2019) is het mogelijk om deelnemers op te geven zonder de verplichting van een vrijwilliger.
Inschrijvingen geschieden alleen digitaal en betalingen kunnen alleen met iDeal uitgevoerd worden tijdens het inschrijfproces.

Adres
Het Kinderdorp Bemmel vindt plaats op het grasveld aan de dijk naast de Veldschuur aan de Sportlaan in Bemmel


Wanneer / tijden

Het Kinderdorp Bemmel vindt, net als voorgaande jaren, plaats in de herfstvakantie en begint in 2019 op maandagmiddag 14 oktober en eindigt op vrijdag 18 oktober.
Het dorp is de gehele week geopend van 09.30 uur tot en met circa 16:30 uur en iedereen gaat tussen 12.30 uur en 14.00u thuis lunchen. Behalve op de maandag, dan beginnen we om 14:00u, woensdag (de dag van de verrassingsacitiviteit zijn we de hele dag weg) en vrijdag; Voor de groepen 7 en 8 zal de maandagavond tot circa 0:00 uur duren of zelfs met overnachting indien daarvoor is opgegeven. Op de vrijdag krijgen de kinderen lunch op het kinderdorp en zullen we na het opruimen van het veld afsluiten rond 13.30 uur. Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met de bonte avond. De bonte avond heet dit jaar spetterende feestavond met een zeer gevarieerd programma met dans, muziek en nog veel meer! Ook worden op deze avond de prijswinnaars van het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aangeklede hut bekend gemaakt. Het programma duurt tot uiterlijk 22 uur.


Programma
Het programma wordt ieder jaar gekoppeld aan een nieuw thema. We proberen zoveel mogelijk activiteiten aan te bieden die daadwerkelijk een raakvlak hebben met het gekozen thema. Het thema wordt ieder jaar rond de start van de inschrijving voor de Bol junior Avond4daagse bekend gemaakt en het programma van het Kinderdorp in de eerste week van oktober.
Om een idee te geven van de indeling van de week en het programma van voorgaande jaren kun je hier onder het programmaboekje voor de deelnemers en de vrijwilligers van vorig jaar vinden:

- Programmaboekje deelnemers 2018
- Programmaboekje vrijwilligers 2018

Donaties
Het realiseren van een Kinderdorp kost geld. U kunt ons steunen door een donatie te storten. Deze kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer 1302.53.146 t.n.v. Stichting Kinderdorp Bemmel.
Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Social Media
Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

Contact
Mocht je toch nog iets te vragen hebben dat niet op deze site staat, mail dan naar info@kinderdorpbemmel.nl of gebruik het contactformulier.

Tijdens de Kinderdorpweek zijn wij ook mobiel bereikbaar: 06 – 23 53 60 68 (Patrick Zweers voorzitter)

Laatste Nieuws:

 

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »

Feestavond: Dance, Dance, Dance!!

Geschreven op

Vanwege het 10 jarige bestaan van het kinderdorp is de bonte avond een feestavond geworden. Vorige jaren konden de kinderen een dans instuderen en... Lees meer »