Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Zeer succesvolle inschrijving!

In de hele maand september was het mogelijk om online in te schrijven. Voor ons was het best een beetje spannend hoe het allemaal zou verlopen. We hebben immers net de nieuwe website gelanceerd mét online inschrijving én betaling via iDeal.
Nu de inschrijfperiode voor de deelnemers is afgelopen (Vrijwilligers kunnen nog gewoon aanmelden!!) kunnen we zeggen dat het allemaal zeer goed verlopen is. Natuurlijk zijn er kleine puntjes die we hebben aangepast of waar we voor volgend jaar aan moeten werken, maar daar hebben we een heel jaar de tijd voor.

Het resultaat is dat we voor dit jaar weer meer aanmeldingen hebben dan de afgelopen jaren: 328!!

De komende weken gaan we hard aan de slag om de laatste zaken te regelen en er weer een geslaagde week van te maken. Zoals gezegd kunnen er nog gewoon vrijwilligers ingeschreven worden, voor de donderdag en vrijdag kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Komende woendagavond 3 oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. 
Ook is de bijeenkomst bedoelt voor stagiaires om al even kennis te maken met de begeleiders vanuit het bestuur en eventueel al wat formulieren in te vullen. 
De bijeenkomst begint om 20 uur in de blokhut van Scouting Bemmel aan de Sportlaan 1F met koffie, thee en een koekje

Naar het overzicht