Maandag 14 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2019

Nieuws

Dankwoord 2017

Geschreven op

Wat hebben we met elkaar een topweek mogen beleven in de herfstvakantie! Het weer was zomers lekker, de voorbereidingen zijn prima verlopen en de u... Lees meer »

De voorinschrijving is begonnen!!

Geschreven op

De flyers zijn inmiddels via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start is gegaan. De ouders die zich opgeven om minimaal e... Lees meer »

Kinderdorp 2017: Het Verre Oosten

Geschreven op

Geheel volgens traditie zal in de herfstvakantie (dit jaar van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober) het Kinderdorp in Bemmel georganiseerd worden. Lees meer »

Vette cheque van ‘t Zeuvende

Geschreven op

Eind vorig jaar zijn wij door ‘t Zeuvende verrast met het fanastische nieuws dat wij het door hun verkozen goede doel zijn om de opbrengst van hun... Lees meer »

Bezoek Windpark Nijmegen-Betuwe

Geschreven op

De prijs voor ‘Technisch Hoogstandje’ was dit jaar een bezoek aan het Windpark Nijmegen-Betuweaan de A15. Dit weekend was het zover, de dames van h... Lees meer »

Agenda:

Vrijwilligersavond

In de eerste week van oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2019: Best of 10!

Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! Lees meer »