Dinsdag 25 oktober t/m vrijdag 28 oktober 2022

Nieuws

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel: Best of 10! Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen v... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Geschreven op

Dit jaar viert Kinderdorp Bemmel het 10-jarig bestaan. Daarom willen we er een extra lange en feestelijke editie voor alle deelnemers van maken in... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2018 was een groot succes!

Geschreven op

Wij kijken als bestuur tevreden terug op een zeer geslaagde editie van Kinderdorp Bemmel. Met 330 deelnemende kinderen, een kleine 200 vrijwilliger... Lees meer »

Zeer succesvolle inschrijving!

Geschreven op

In de hele maand september was het mogelijk om online in te schrijven. Voor ons was het best een beetje spannend hoe het allemaal zou verlopen. Lees meer »

Inschrijven deelnemers zonder vrijwilliger

Geschreven op

Alleen deze week (2de week september) is het mogelijk om deelnemers in te schrijven zonder de verplichting van het opgeven van een vrijwilliger! Lees meer »

Uitdelen van de flyers

Geschreven op

De flyers worden deze week via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start gaat. De vrijwilligers (incl. Lees meer »

Nieuwe website live!

Geschreven op

Na een aantal maanden hard werken is dan eindelijk de nieuwe website live! De vorige website ging al mee sinds het eerste jaar Kinderdorp in 2010,... Lees meer »

Inschrijving Kinderdorp Bemmel 2018 van start

Geschreven op

In de herfstvakantie wordt van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 oktober Kinderdorp Bemmel georganiseerd met als thema 112, waarbij hulpdiensten zoals poli... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Geschreven op

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving. Met hun sponsorrelaties werkt de Rabobank... Lees meer »

Thema Kinderdorp Bemmel 2018

Geschreven op

In de herfstvakantie van 2018 organiseren wij van 16 tot en met 19 oktober ons 9de Kinderdorp met als thema: 112 Dat houdt in dat alle programmaond... Lees meer »

Agenda:

Kinderdorp 2022

Hou de website en sociale media in de gaten voor meer informatie. Lees meer »