Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Nieuws

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »

Feestavond: Dance, Dance, Dance!!

Geschreven op

Vanwege het 10 jarige bestaan van het kinderdorp is de bonte avond een feestavond geworden. Vorige jaren konden de kinderen een dans instuderen en... Lees meer »

Start inschrijving 2019!!

Geschreven op

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich incl. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Geschreven op

Kinderdorp Bemmel: Best of 10! Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen v... Lees meer »

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Geschreven op

Dit jaar viert Kinderdorp Bemmel het 10-jarig bestaan. Daarom willen we er een extra lange en feestelijke editie voor alle deelnemers van maken in... Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2018 was een groot succes!

Geschreven op

Wij kijken als bestuur tevreden terug op een zeer geslaagde editie van Kinderdorp Bemmel. Met 330 deelnemende kinderen, een kleine 200 vrijwilliger... Lees meer »

Zeer succesvolle inschrijving!

Geschreven op

In de hele maand september was het mogelijk om online in te schrijven. Voor ons was het best een beetje spannend hoe het allemaal zou verlopen. Lees meer »

Inschrijven deelnemers zonder vrijwilliger

Geschreven op

Alleen deze week (2de week september) is het mogelijk om deelnemers in te schrijven zonder de verplichting van het opgeven van een vrijwilliger! Lees meer »

Uitdelen van de flyers

Geschreven op

De flyers worden deze week via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start gaat. De vrijwilligers (incl. Lees meer »

Agenda:

Er zijn nog geen berichten.