Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 oktober 2020.

Na een spetterende jubileumeditie zijn we inmiddels begonnen met de organisatie van het Kinderdorp in een meer vertrouwde opzet. Mede omdat er zo veel activiteiten noodgedwongen zijn komen te vervallen hopen wij van harte onze activiteit in 2020 voor de jeugd in Bemmel en omgeving te kunnen organiseren voor maximaal 350 deelnemers. Kinderdorp Bemmel zal op de vertrouwde locatie op het grasveld bij de veldschuur plaatsvinden.

Het thema voor deze editie is ‘back to basic’. Daarmee gaan we meer primitieve en vertrouwde activiteiten vormgeven en staan woorden als eenvoud, basis en buitenleven centraal. Neemt niet weg dat we er weer een fantastische week van gaan maken. "Wij hopen dan ook echt dat jullie je weer zullen inschrijven en mee komen bouwen om er samen met ons weer een tof Kinderdorp van te maken. In september gaat de inschrijfperiode van start. Wij houden jullie op de hoogte via facebook, onze website en jullie ontvangen tegen die tijd een (digitale) flyer via je school. Als je bang bent dat je de flyer misloopt mag je ook alvast een berichtje achterlaten op de contactpagina, dan mailen wij jou persoonlijk de flyer op het moment dat deze beschikbaar komt. 

Naar het overzicht