Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Kinderdorp Bemmel: Best of 10!

Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar!
In de afgelopen negen jaar hebben we honderden basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8 al een onvergetelijke week kunnen bieden. Dat vieren we met een speciale editie van dit bijzondere evenement waarin we alle thema’s van voorgaande jaren terug laten komen.
Speciaal vanwege ons jubileum start het kinderdorp in de herfstvakantie al op maandagmiddag en hebben we diverse extra feestelijke en verrassende programmaonderdelen. Wat niet verandert zijn de lage inschrijfkosten, omdat we willen dat Kinderdorp Bemmel voor elk kind toegankelijk is en blijft en elk kind een fantastische beleving gunnen.

Wij organiseren het kinderdorp als bestuur ook dit jaar weer met alle liefde en aandacht voor de kinderen. Maar inmiddels is ook duidelijk dat een groot deel van het bestuur na dit jaar ermee stopt. Vandaar dat wij nu al op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Helpt u ons om de kinderen van Kinderdorp Bemmel een onvergetelijke ervaring mee te geven? Mail ons op
info@kinderdorpbemmel.nl.

Natuurlijk lukt het organiseren van het kinderdorp niet zonder jullie als deelnemers en de hulp van al jullie ouders en andere fanatieke vrijwilligers, dus blok de herfstvakantie (14 t/m 18 oktober) in jullie agenda’s en kom naar Kinderdorp Bemmel voor een gezellige en actieve herfstvakantie en vier met ons het jubileum! Hou de informatie op onze website en de flyers die op alle basisscholen uitgedeeld zullen worden in de gaten en schrijf je in september in. Tijdens de avondvierdaagse komen jullie ons weer tegen op onze vertrouwde stek op de dijk met wat lekkers en zijn wij er om jullie aan te moedigen.

Naar het overzicht