Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Dankwoord 2017

Wat hebben we met elkaar een topweek mogen beleven in de herfstvakantie!

Het weer was zomers lekker, de voorbereidingen zijn prima verlopen en de uitvoering van het Kinderdorp Bemmel nog veel beter! Uiteindelijk hebben ruim 160 vrijwilligers aan het succes van onze 8 ste editie bijgedragen (nog exclusief bestuur), waarvan een 30-tal jongeren. We hebben de 283 kids prachtige hutten met oosterse elementen zien bouwen, ze zien genieten van de activiteiten van het Levend Ganzenbord in het centrum van Bemmel, de workshops en de Aziatische markt.
De kinderen zijn er zo vol voor gegaan, dat het met de afsluitende bonte avond zelfs wat rustiger was dan voorgaande jaren. Toch waren de optredens wederom spetterend en was het een prachtige afsluiting van een machtig mooie week.

Graag willen wij als bestuur iedereen bedanken voor de steun en bijdrage die men geleverd heeft aan ons Kinderdorp, het succes is mede aan jullie te danken. Dit jaar zijn we echt bedolven onder de lovende reacties, heel hartelijk dank daarvoor. Onze speciale dank gaat uit naar de vele sponsoren die ons jaar op jaar mogelijk maken om vol uit te kunnen pakken op het Kinderdorp.

We hebben dit jaar ook de mogelijkheid gekregen om een mooie impressie te maken van het Kinderdorp. Dit door middel van een filmpje opgenomen met een drone: Impressie Kinderdorp 2017
Alle overige foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum

Graag tot volgend jaar!

Naar het overzicht