Maandag 14 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2019

2de Deelnemer

Terug naar inschrijven

€ 15,00

2de Deelnemer:

Voor ieder kind dient een apart inschrijfformulier ingevuld te worden, de inschrijving is pas definitief bij betaling van € 15,00 inschrijfgeld.
Kinderen lunchen thuis, behalve op woensdag en vrijdag, en zijn voor het avondeten thuis, behalve op maandag. Kinderen die in groep 7 en 8 zitten, kunnen op maandagavond deelnemen aan het avondprogramma en mogen blijven overnachten van maandag op dinsdag. 

*Verplicht veld
** Bij allergie of medicijn gebruik nemen wij contact met u op voor aanvullende informatie

Agenda:

Start inschrijvingen 2019

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich incl. deelnemende kind(eren) inschrijven, tot uiterlijk 30 september. De inschrijving gebeurt volledig digitaal via onze website: Lees meer »

Vrijwilligersavond

In de eerste week van oktober organiseren wij speciaal voor alle vrijwilligers die ons willen komen helpen een bijeenkomst om u al iets meer te vertellen over het programma en u de mogelijkheid te bieden om uw voorkeurstaken aan te geven. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel 2019: Best of 10!

Kinderdorp Bemmel bestaat dit jaar tien jaar! Lees meer »

Bonte avond = spetterende feestavond!!

Vrijdagavond sluiten we het Kinderdorp af met de bonte avond. De bonte avond heet dit jaar spetterende feestavond met een zeer gevarieerd programma met dans, muziek en nog veel meer! Ook worden op deze avond de prijswinnaars van het bouwtechnisch hoogstandje en mooist aan... Lees meer »