Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Inschrijven aanvullend

Op deze pagina vindt je de inschrijfformulieren om meerdere kinderen of vrijwilligers op te geven.
Vooraf deelnemers inschrijven kan alleen in combinatie met de inschrijving van een vrijwilliger.

Deelnemer:

Voor ieder kind dient een apart inschrijfformulier ingevuld te worden, de inschrijving is pas definitief bij betaling van € 15,- inschrijfgeld.
Kinderen lunchen thuis, behalve op vrijdag, en zijn voor het avondeten thuis, behalve op donderdag. Kinderen die in groep 7 en 8 zitten, kunnen op donderdagavond deelnemen aan het avondprogramma en mogen blijven overnachten van donderdag op vrijdag.

*) Het inschrijfformulier compleet invullen, u ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

Vrijwilliger:

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (broers, zussen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buurmannen of -vrouwen etc.) die het leuk vinden om één of meerdere dagen te komen helpen bij het Kinderdorp. De leeftijdsgrens voor de vrijwilligers ligt op minimaal 17 jaar oud, maar ook voor de jongere vrijwilligers (max. 20) hebben we voldoende leuke dingen om mee te helpen.

*) Het inschrijfformulier compleet invullen, u ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.