Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Inschrijven

Kinderdorp Bemmel wordt gehouden van dinsdag 16 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018.
Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 1 september 2018.

De kosten voor deelname aan Kinderdorp Bemmel bedragen EUR 15,- per kind.

U heeft een account nodig om uw kind(eren) op te kunnen geven voor Kinderdorp Bemmel 2018. Heeft u vorig jaar al een account aangemaakt? U kunt hetzelfde account blijven gebruiken om dit jaar weer in te schrijven. Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u dit bij het inloggen aangeven. Het account kan worden aangemaakt in stap 3 van de inschrijving.

Volg onderstaande stappen om uw kind(eren) in te schrijven voor Kinderdorp Bemmel.

Stap 1. Inschrijfkeuze
Maak een inschrijfkeuze: ‘Deelnemer’, ‘Deelnemer & Vrijwilliger’of ‘Vrijwilliger’
Tijdens de voorinschrijving is het alleen mogelijk om een ‘Deelnemer & Vrijwilliger’of ‘Vrijwilliger’ in te schrijven. Alleen op “MOMENT X” is het mogelijk om een ‘Deelnemer’ zonder vrijwilliger in te schrijven.

Stap 2. Gegevens invullen per deelnemer/vrijwilliger
Vul per inschrijving de benodigde gegevens in. U kunt meerdere deelnemers en/of vrijwilligers opgeven, maar het invullen van de gegevens dient per deelnemer/vrijwilliger herhaald te worden.
Zijn er allergieën of is er medicijn gebruik? Meld dit dan ook, wij zullen dan contact met u opnemen voor de details. U dient uiteindelijk akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden om uw kind(eren) in te kunnen schrijven voor Kindervakantiedorp 2018. De algemene voorwaarden zijn te vinden op deze pagina??

Stap 3. Aanmaken van een account
U ontvangt op het opgegeven email-adres een bevestiging van de aanmelding en later een bevestiging van betaling.

Stap 4. Betaling
De betaling vindt dit jaar voor het eerst plaats via iDeal. De inschrijving is pas definitief als het verschuldigde bedrag daadwerkelijk op onze rekening is bijgeschreven.