Dinsdag 26 oktober t/m vrijdag 29 oktober 2021

Deelname info Vrijwilligers

Beste vrijwilligers,

Nog even en dan gaat het Kinderdorp Bemmel weer van start. Wij hebben er weer erg veel zin in en wij vertrouwen erop dat wij, samen met jullie als vrijwilligers en natuurlijk alle deelnemende kinderen, een actieve, creatieve en gezellige week tegemoet gaan!

Vrijwilligersbijeenkomst
Om u als vrijwilligers te informeren over het Kinderdorp organiseren wij een Vrijwilligersbijeenkomst. Deze zal worden gehouden op woensdagavond 7 oktober in de blokbut van Scouting Bemmel. Tijdens deze avond vertellen wij alles over de globale planning voor de hele week en stellen we ons als bestuur voor. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen. Tijdens deze avond ontvangt u ook het informatieboekje, welke ook digitaal zal worden verspreid. 

Informatieboekje
In dit boekje staat alle benodigde informatie die voor u als vrijwilliger van het Kinderdorp van belang is, zoals tijden, het uitgebreide programma, de regels, het calamiteitenplan, belangrijke telefoonnummers, etc. Wij willen u dan ook graag vragen om dit informatieboekje goed door te lezen. Het informatieboekje komt in oktober beschikbaar.

Indeling/aanwezigheidsschema
Na de vrijwilligersbijeenkomst vindt u hier ook de indeling / aanwezigheidsschema van de vrijwilligers voor de diverse taken. Dit zijn de dagen waarop u heeft aangegeven aanwezig te zullen zijn tijdens het Kinderdorp (deze dagen zijn overgenomen van de door u ingevulde inschrijfformulieren). Wij zullen alle vrijwilligers indelen bij diverse taken gedurende de dag. Hierbij zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en capaciteiten. Het is mogelijk dat u op een bepaalde dag nog niet (juist) staat ingedeeld. De vrijwilligers die nog niet staan ingedeeld zullen wij op de dag zelf alsnog indelen bij de verschillende taken en activiteiten. 

Uiteraard begrijpen wij ook dat het kan zijn dat u op een taak staat ingedeeld die u wellicht wat minder leuk vindt. Wij willen u echter toch vooral vragen om het wisselen van taken zo veel mogelijk te beperken. Het vergt voor ons namelijk behoorlijk wat administratief werk als er nog veel geschoven moet gaan worden tussen de taken / activiteiten.

Wij hebben het informatieboekje met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld, maar het kan zijn dat bepaalde informatie nog ontbreekt. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit informatieboekje, dan kunt u die uiteraard stellen op info@kinderdorpbemmel.nl.

Laatste Nieuws:

 

Kinderdorp Bemmel 2020 gaat niet door!

Geschreven op

Door de nieuwe corona-maatregelen die zijn gesteld kan Kinderdorp Bemmel in de herfstvakantie helaas niet door gaan. Lees meer »

Kinderdorp Bemmel gaat (hopelijk) door 'back to basic'

Geschreven op

Natuurlijk is het nog even afwachten of Kinderdorp Bemmel dit jaar mag en kan plaatsvinden in de herfstvakantie van dinsdag 20 tot en met vrijdag 2... Lees meer »

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »