Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2024

Deelname info Vrijwilligers

Beste vrijwilligers,

Nog even en dan gaat het Kinderdorp Bemmel weer van start. Wij hebben er weer erg veel zin in en wij vertrouwen erop dat wij, samen met jullie als vrijwilligers en natuurlijk alle deelnemende kinderen, een actieve, creatieve en gezellige week tegemoet gaan!

Vrijwilligersbijeenkomst
Woensdagavond 4 oktober 2023 om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst in de blokhut van Scouting Bemmel (Sportlaan 1F Bemmel). Aan de hand van bijgevoegde presentatie hebben de ruim dertig aanwezige vrijwilligers het programma toegelicht gekregen en zijn de verwachtingen over en weer van het bestuur en vrijwilligers toegelicht. Ook hebben de vrijwilligers zich in kunnen tekenen voor hun voorkeurstaken ten tijde van het Kinderdorp. Eind volgende week ontvangen alle vrijwilligers (een uitvoerige versie) en deelnemers (een korte versie) van het programmaboekje in hun mailbox, waarmee ze zich verder kunnen inlezen wat wij met het Kinderdorp voor jullie verzonnen hebben. Wij hebben er zin in, tot snel!

- Presentatie Vrijwilligersbijeenkomst 2023

Informatieboekje
In dit boekje staat alle benodigde informatie die voor u als vrijwilliger van het Kinderdorp van belang is, zoals tijden, het uitgebreide programma, de regels, het calamiteitenplan, belangrijke telefoonnummers, etc. Wij willen u dan ook graag vragen om dit informatieboekje goed door te lezen. Het informatieboekje komt in oktober beschikbaar.

- Programmaboekje Kinderdorp Bemmel 2023

Indeling/aanwezigheidsschema
Na de vrijwilligersbijeenkomst vindt u hier ook de indeling / aanwezigheidsschema van de vrijwilligers voor de diverse taken. Dit zijn de dagen waarop u heeft aangegeven aanwezig te zullen zijn tijdens het Kinderdorp (deze dagen zijn overgenomen van de door u ingevulde inschrijfformulieren). Wij zullen alle vrijwilligers indelen bij diverse taken gedurende de dag. Hierbij zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en capaciteiten. Het is mogelijk dat u op een bepaalde dag nog niet (juist) staat ingedeeld. De vrijwilligers die nog niet staan ingedeeld zullen wij op de dag zelf alsnog indelen bij de verschillende taken en activiteiten. 

- Indeling vrijwilligers 2023

Uiteraard begrijpen wij ook dat het kan zijn dat u op een taak staat ingedeeld die u wellicht wat minder leuk vindt. Wij willen u echter toch vooral vragen om het wisselen van taken zo veel mogelijk te beperken. Het vergt voor ons namelijk behoorlijk wat administratief werk als er nog veel geschoven moet gaan worden tussen de taken / activiteiten.

Wij hebben het informatieboekje met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld, maar het kan zijn dat bepaalde informatie nog ontbreekt. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit informatieboekje, dan kunt u die uiteraard stellen op info@kinderdorpbemmel.nl.

Laatste Nieuws:

 

Vrijwilligersbijeenkomst 2023

Geschreven op

Op woensdag 4 oktober om 19.30u is de vrijwilligersbijeenkomst in de blokhut van scouting bemmel (sportlaan 1d, Bemmel) Lees meer »

Inschrijvingen van start!!!

Geschreven op

De inschrijvingen voor Kinderdorp Bemmel 2023 zijn geopend, inschijven kan via de inschrijfbutton boven aan de site. Lees meer »

Spekjes uitdelen avondvierdaagse

Geschreven op

Er zullen weer spekjes uitgedeeld worden, dit zal gebeuren op de dijk. We komen jullie aanmoedigen!!!! Lees meer »