Dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2020

Deelname info Vrijwilligers

Beste vrijwilligers,

Nog even en dan gaat het Kinderdorp Bemmel weer van start. Wij hebben er weer erg veel zin in en wij vertrouwen erop dat wij er samen met jullie als vrijwilligers en natuurlijk alle deelnemende kinderen een actieve, creatieve en gezellige week tegemoet gaan!

Wij bieden u hierbij extra informatie aan voor de vrijwilligers:

Presentatie vrijwilligersbijeenkomst
Dit is de presentatie welke gegeven is/wordt tijdens de vrijwilligersbijeenkomst. Hierin staat de globale planning voor de hele week en stellen we ons als bestuur voor. Hierin staat geen detail-informatie, deze wordt tijdens de avond zelf besproken: Presentatie vrijwilligerbijeenkomst 2 oktober 2019

Informatieboekje
In dit boekje staat alle benodigde informatie die voor u als vrijwilliger van het Kinderdorp van belang is, zoals tijden, het uitgebreide programma, de regels, het calamiteitenplan, belangrijke telefoonnummers, etc. Wij willen u dan ook graag vragen om dit informatieboekje even goed door te lezen: Programmaboekje 2019

indeling/aanwezigheidsschema
Na de vrijwilligersbijeenkomst vindt u hier ook de indeling / aanwezigheidsschema van de vrijwilligers voor de diverse taken. Dit zijn de dagen waarop u heeft aangegeven aanwezig te zullen zijn tijdens het Kinderdorp (deze dagen zijn overgenomen van de door u ingevulde inschrijfformulieren). Wij zullen alle vrijwilligers indelen bij diverse taken gedurende de dag. Hierbij zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en capaciteiten. Het is mogelijk dat u op een bepaalde dag nog niet (juist) staat ingedeeld. De vrijwilligers die nog niet staan ingedeeld zullen wij op de dag zelf alsnog indelen bij de verschillende taken en activiteiten. Wij kijken dan vooral even op welke plekken extra hulp nodig is: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.

Uiteraard begrijpen wij ook dat het kan zijn dat u op een taak staat ingedeeld die u wellicht wat minder leuk vindt. Wij willen u echter toch vooral vragen om het wisselen van taken zo veel mogelijk te beperken. Het vergt voor ons namelijk behoorlijk wat administratief werk als er nog veel geschoven moet gaan worden tussen de taken / activiteiten.

Wij hebben het info-boekje met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld, maar het kan toch zo zijn dat bepaalde informatie nog ontbreekt. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit informatieboekje, dan kunt u die uiteraard stellen op info@kinderdorpbemmel.nl.

Wij wensen u veel leesplezier en zien u graag tijdens het Kinderdorp. Wij hebben er weer veel zin in!

Laatste Nieuws:

 

Deelnemers- en Vrijwilligers informatie op de website

Geschreven op

Vanaf vandaag staat alle deelnemers- en vrijwilligersinformatie op de website! Daarnaast zal er naar alle deelnemers en vrijwilligers een nieuwsbri... Lees meer »

Kleurwedstrijd!!

Geschreven op

We willen jullie er graag nog op attent maken dat er dit jaar ook een kleurwedstrijd is. De kleurplaat is te vinden op de website. Lees meer »

Feestavond: Dance, Dance, Dance!!

Geschreven op

Vanwege het 10 jarige bestaan van het kinderdorp is de bonte avond een feestavond geworden. Vorige jaren konden de kinderen een dans instuderen en... Lees meer »